Waarop letten in de zoektocht naar een partner voor exclusieve villabouw?Heeft u een bouwgrond gekocht, en wilt u een exclusieve villa bouwen? De keuze van een partner in de exclusieve villabouw is cruciaal: zij zijn namelijk verantwoordelijk voor de uitwerking en bouw van uw droomwoning. Hoe vindt u de geschikte partner die, samen met u, uw droomwoning realiseert? 

Werk samen met een ervaren bouwfirma voor de bouw van uw exclusieve villa


Een ervaren bouwfirma kan uw bouwplannen en ideeën perfect uitwerken, waardoor uw droomwoning werkelijkheid wordt. 

Persoonlijke aanpak bij villabouw


Persoonlijk contact met de bouwfirma, met ruimte voor feedback en inspraak, is noodzakelijk in elke fase van de bouw. 

Samen bespreken we de stijl van uw exclusieve villa, de materialen, het interieur en het kleurenperspectief. 

Een duidelijk beeld van uw droomwoning


Wanneer u een exclusieve villa laat bouwen, heeft u vaak geen idee van de uitvoering en het uiteindelijke resultaat. Daar hebben wij een oplossing voor. 

Bepaal de stijl van uw villa


Als bouwfirma hebben we ervaring in de meest uiteenlopende stijlen. Of u nu opteert voor een kasteelhoeve, pastorijstijl, manoir stijl, Provençaals of een moderne villa, wij staan garant voor vakmanschap en planning.

Kleurenpallet van uw villa


Nadien wordt er een kleurenperspectief onder de vorm van een aquarel uitgewerkt, zodat u zich een realistisch beeld kunt vormen van uw woning.

Materiaalkeuze en ontwerp van het interieur
Daarnaast begeleiden wij u, samen met een interieurarchitect, bij uw materiaalkeuze, en bij het vormgeven van de binnenafwerking. Ook uw tuinontwerp kan professioneel worden aangepakt en uitgevoerd.

U kunt ook een kijkje komen nemen in onze kijkwoning. 

Klik hier voor onze kijkwoning

Maak kennis met ABC Villa


Wij zijn sinds 1985  actief in de villa- en traditionele woningbouw in België en Nederland. Al die tijd al varen we als villabouwers een eigen koers door te kiezen voor een gepersonaliseerde aanpak van ieder bouwproject. Wij vertalen uw woonwensen in een bouwstijl met architecturaal karakter. Bouwheer, architect en ABC Villa vormen één team, samen bouwen wij uw droomhuis.

Contacteer ons voor meer informatie

Andere realisaties

Meest Recent Posts

In de kijker

Meer Realisaties

Hoe kunnen wij u helpen?

Graag tot uw dienst.